YorkoManka Witajcie ;) wczoraj na usg widoczne trzy brzdące. Ale byly tak duze ze mozliwe ze bedzie wiecej ale trzy na pewno :)Mala rosnie z dnia na dzien. Za dwa tyg rodzimy :)
mela_6 Super,że się udało.:okok:Trzymam kciuki za szczęśliwy poród.:okok:Mam nadzieję,że pochwalisz się maluszkami.
YorkoManka Nasza niunia bedzie miala 5 szczeniakow I podejrzenie 6 ale nie wiadomo. Niestety 4 ulozone posladkowo wiec cc :( martwie sie czy da rade
YorkoManka Niby tak ale przeraza mnie wizja cc Powiedz mi bo dr. Kazala dac jej sZanse naturalnie ale czy jest sens?
YorkoManka Myslalam ze beda trzy byloby jej latwiej a tak to troche pocierpi. Dziekuje za odpowiedz :)
mela_6 Czasem może lepiej,że więcej bo pewnie będą trochę mniejsze i może będzie jej łatwiej.Trzymam kciuki.:okok:
YorkoManka 20.08 pierwsze krycie22.08 drugie krycieUsg 2.10- bodajze 41dzien to przewidziala na ok 15-stego czyli w ten weekend. Ale teraz co byly te kregoslupy sprawdzane nie bylo ich widac I czaszki liczyla. Stwierdzila ze mlodsza ciaza ale jak.obliczala to tak jakby teraz,w ten weekend miala rodzic. Chodzi dzis po domu jakby miejsca szukala duzo je. I duzo kupek robi nie wiem czy to dobrze. Daje jej malymi.porcjami po 5razy.[hr]Dzis 54dzien jest a usg bylo w 43 bo sprawdzilam. Chcialam edytowac ale nie dalo sie