Iza, nie ma za co dziękować ;) Nie wiem od jakiego czasu podajesz olej, ale na efekty potrzeba trochę czasu. Co do Omega 3 - podam Ci jeszcze jeden preparat ( skład taki sam jak w poprzednim ) - Omega 3 firmy Naturell. Ten z Natur Kaps ma w opakowaniu 60 kapsułek, natomiast z Naturell 120 kapsułek.
Tak na marginesie - dobrze by było, aby każdy miał w swojej apteczce domowej wapno, najlepiej w syropie. W razie ukąszenia pieska przez jakiegoś robala, jeżeli zauważymy niepokojące objawy typu opuchlizna, natychmiast podajemy wapno i biegiem do weta. Takie ukąszenia mogą być bardzo niebezpieczne, mogą nawet doprowadzić do wstrząsu anafilaktycznego, a podanie wapna zanim dojedziemy z pieskiem do weta może uratować mu życie. Iza, pamiętasz co działo się z Twoją sunią po ukąszeniu i podając wapno malutkiej zapobiegłaś najgorszemu. Za Twoją radą zawsze mam wapno w apteczce :buziak: Ze swojej strony mogę polecić preparat - Calcium Hasco Allergy ( syrop bez sztucznych barwników i substancji smakowych ) firmy Hasco Lek.