palina22 Dzien dobry:)Iza te zastrzyki to antybiotyk i przecwbolowe.Jest poprawa chodzi na 4 lapkach wczoraj z 3 razy moze podskoczyl na 3 a caly dzien byl na podworku. Kolezankijak sie zapytalam ktora noga jest chora odpowiedziala zle-czyli nie widac ze cos bylo nie tak chociaz ja jeszcze widze roznice.Wet mowi ze mozna mu cos na stawy podawac:mysli:
DaiShi Dzień dobry :)[quote='palina22' pid='74087' dateline='1531036516']Wet mowi ze mozna mu cos na stawy podawac:mysli:[/quote]witaminy :mysli: pisałam wcześniej o nich ;)Brawo już na 4 łapach chodzi :)
palina22 Dzien dobry:)Cieplutko i slonecznie sie u mnie zrobilo. Z Ofim coraz lepiej mam nadzieje ze operacja nie bedzie potrzebna tylko zastanawiam sie co mu natawy kupic wybor jest duzy:mysli:Syn wyjechal na kolonie do Leby wiec mam dwa tygodnie luzu :)
mela_6 Dzień dobry.Paulina mam nadzieję,że operacja nie będzie konieczna. :okok:Mnie od czterech dni boli głowa i nic nie pomaga.:smutny:Miłego dnia.
a.n.g.e.l.a Witam, w Lublinie od samego rana leje, gdzie się podziało lato? I długie letnie spacerki? Pozdrawiamy :zakochany:
DaiShi Dzień dobry :) słoneczko :haha: mam nadzieję ze tak bedzie cały dzień ;)[b]Phoebe[/b] rodzinka ci się powiększy ?
palina22 Dzien dobry :)Phoebe pochwal sie maluchami :)Ja od dzisiaj do piatku mam jeszcze pod opieka buldozka francuskiego zobacze jak to jet miec dwa psiaki :)I niestety z noga Ofiego nie jest lepiej szukam dalej weta bo ten ktory mowil o operacji slyszalam o nim same negatywne opinie i boje sie powierzyc mu psa :smutny:
mela_6 Dzień dobry.:)Paulina może też się zdecydujesz na drugiego pieska?;)Biedny Tofik, Paulina mam nadzieję,że uda Ci się znaleźć dobrego weterynarza.:okok:Miłego wieczoru.
Phoebe [b]DaiShi[/b] [b]mela_6[/b] [b]palina22[/b]Niestety nie dla mnie :( Robimy za pogotowie znajomym - wyjechali, więc zajmujemy się ich yoreczkami ;) Na szczęście nie ma problemu z Fibi. Trio strasznie się lubi ;D