Monika Dzień dobry ;)W końcu piątek bo już padam na twarz :yyyy:Pobierają krew i badają, badają, badają, powoli zaczynam mieć więcej obiawów i powoli mam już wszystkiego dość :smutny:
mela_6 Dzień dobry.:)Piękna pogoda.:)Monika mam nadzieję,że w końcu odkryją co Ci jest.:pocieszacz:Miłego dnia.:)
palina22 Dzień dobry :)ja zaczynam weekend od teraz :) zamęczyć chcą nas w pracy ciągle tyły i o nadgodzinach marudzą :smutny:Monika będzie dobrze :pocieszacz:
bandziorkowa dzień dobry.ja piszę z Augustowa - pogoda dopisuje nam na weekend. Miejsce cudowne wybraliśmy... Jeszcze dwa dni zupełnego relaksu i nic nie robienia... Miłe uczucie :)Pozdrawiam wszystkich
palina22 Dzień dobry :)Marta zazdroszczę ci :)Ja wczoraj pożegnałam rodzeństwo taty które siedziało u nas od czwartku i dzisiaj planuje leniuchować z moimi chłopakami :)
mela_6 Dzień dobry.:)Pogoda piękna,szkoda tylko,że trzeba iść do pracy ale tylko 3 dni i weekend.:)Miłego dnia.:)
palina22 Dzień dobry :)tak jest pięknie ze nie chce się iść do pracy :smutny: ja chyba nie będę miała długiego weekendu :smutny:
bandziorkowa dzień dobry,wróciliśmy dwie godziny temu do szarej rzeczywistości, wypad szybko się skończył. Było miło. Fajnie tak spędzić czas z moimi ukochanymi chłopakami, ja chce jeszcze!:prosi:
DaiShi Dzień dobry :)Piękna pogoda, gorąco :)Marta przeważnie wszytko co dobre zbyt szybko się kończy ;) cieszę się ze wyjazd udany :)
Melisa Witajcie,Piękna pogoda a tu trzeba się zbierać na pół dnia :smutny: Wieczorkiem planuje z Molly długi spacer :)Miłego :)
palina22 Dzień dobry :)ja niestety nie mam tak dobrze piątek pracujący :smutny:a na hali strasznie gorąco :smutny: