Monika Bandziorkowa, współczuje strach nie mały na pewno.Ja zrobiłam podobnie ale na swojej komuni, w kościele mdleje, oblewa mnie pot i mnie mdli, za mało powietrza. Omijam kościoły :yyyy:
DaiShi Dzień dobry :) gdzie to słoneczko :yyyy:Marta :pocieszacz: wyobrażam sobie jak się czułaś w tej chwili :pocieszacz: cieszę się ze wszystko dobrze się skończyło :)
mela_6 Dzień dobry.:)Marta wyobrażam sobie jakiego strachu się najadłaś.:pocieszacz:Dobrze,że już wszystko w porządku.:pocieszacz:Miłego dnia.:)
Melisa Witajcie, Marta współczuje :pocieszacz: Może warto porobić synowi jakieś badania czy myślisz że to tylko przez stres ?Pogoda fatalna, nie chce się nawet wychodzić z domu :smutny:
palina22 Dzień dobry :)ale zimno :smutny:Marta współczuję :pocieszacz: to musiało być straszne :smutny:
bandziorkowa Melisa - bardziej myślę że to nie tyle przez stres a co po prostu przez fakt że zrobiło się w tamtym momencie cipło. Kościół jest malutki, drewniany bo drugi duży kościół tej parafii się dopiero buduje... trochę większa ilość ludzi i już koniec - robi się skwar w środku, niemalże sauna. zwyczajnie nie wytrzymał
Monika Dzień dobryJest chłodno, mam dużo pracy, dzisiaj lekarz, 7 miesiąc chodzenia z podwyższoną temperaturą :haha:
mela_6 Dzień dobry.:)Monika powodzenia u lekarza.:okok:Mnie też od wczoraj boli głowa i nic mi nie pomaga.:yyyy:W poniedziałek mam wizytę u neurologa-mam nadzieję,że ten będzie jakiś konkretny.Miłego dnia.:)
mela_6 Monika masz rację ciężko trafić na dobrego lekarza.Marta ja idę do neurologa z powodu bólu głowy,bo mam straszne migreny i już żadne leki mi nie pomagają.Mam nadzieję,że ten lekarz będzie lepszy od poprzedniego.
Monika Coś mnie podkusiło i podkleiłam Felkowi uszy. On ma tylko same końce klapnięte, przed wymianą zębów miał stojące. Hodowczyni za mało mu podgalała i ppd wpłwem włosa mu klapły, ciekawe czy coś nam wyjdzie
DaiShi Dzień dobry :) słoneczko :haha:[b]Monika[/b] warto spróbować :okok:[b]Ania[/b] mam nadzieję ze ten lekarz będzie dobry i w końcu coś poradzi na te twoje bóle :pocieszacz:
mela_6 Dzień dobry.:)Nareszcie słoneczko,od razu pranie wystawiłam na taras - w końcu wyschnie.:)Biorę się zaraz za kąpiel psiaków.Miłego dnia.:)