DaiShi Dzień dobry :)I po świętach ;) dziś jadę do weta z Daisy mam nadzieję ze wyniki z krwi będą już dobre :stres:Paulina udanego wypoczynku :)
DaiShi Dzień dobry :)Wyniki są lepsze ;) jeszcze podwyższone ale nie tak jak ostatnio, dalej dieta ;);)
DaiShi Dzień dobry :)Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku :szampan2::szampan2::szampan2:[b]Paulina[/b] operacja 2 w środę ;)
palina22 Dzien dobry :)Iza trzymam kciuki za mala :okok:SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU :szampan2::szampan2:
DaiShi Dzień dobry :) Dziękuje dziewczyny :buzki:Jak wasze psiaki przeżyły wczorajszą noc ?U mnie Daisy się boi ale w tym roku wyjątkowo mało się bała o północy nawet stała przy mnie gdy oglądałam w oknie petardy :)
palina22 Dzien dobry :)Ofi byl nie zadowolony ze tak dlugo musial czekac na rozlozenie lozka :wysmiewacz: ogolnie sie nie boi :)
DaiShi Dzień dobry :) zimowo ;)My już po :haha: wszytko dobrze :)Paulina jak radziłaś sobie z pilnowaniem Ofigo po zdjęciu opatrunku ? Gadałam z wetem i przez miesiąc trzeba uważać by psik nie skakał, nie zrywał się nagle... boje się ze nie upilnuje Daisy :yyyy:
palina22 Dzien dobry :)Iza nosilam go wszedzie z soba zeby za mna nie chodzil a jak musialam wyjsc z domu to syn go pilnowal albo zamykalam w pokoju ale to to przez pierwszy tydzien pozniej tylko pilnowalam zeby nie skakal i po schodach nie biegal na spacer obowiazkowo na smyczy.
DaiShi Dzień dobry :) śnieg ;)[b]Paulina [/b]no właśnie boje się ze jej nie upilnuje później Daisy :yyyy: ona skacze z łóżek, foteli, no i pierwsza do zabawy, ona musi za piłkami biegać a wet mówił żeby unikać nagłych zrywów przez miesiąc :mysli: całkiem wszystko jest wyleczone po pół roku :) Zastanawiam się czy nie kupie jej ortezy ;)
mela_6 Dzień dobry.Iza super,że operacja już za Wami.:okok:Ja wczoraj byłam z Rubinem na kastracji i strasznie dużo nerwów mnie to kosztowało-głowa bolała przez cały dzień ale całe szczęście wszystko poszło bez problemu.Miłego dnia.:)
palina22 Dzien dobry :)U mnie tez bialo :) a w pracy ciezko bylo po wolnym sie rozkrecic :yyyy:Iza dasz rade :pocieszacz:
mela_6 Dobry wieczór.Mnie dziś tak bolała głowa i kręciło mi się w głowie-do tego wymioty,że przespałam do 14-tej i dopiero wtedy udało mi się jakoś wstać.Miłego dnia.:)
DaiShi Dzień dobry :) u mnie wczoraj cały dzień padał śnieg, troszkę go nasypało ;)[b]Ania[/b] mam nadzieję ze dziś juz ci lepiej i głowa nie boli :pocieszacz:
mela_6 Dzień dobry.Iza dziś już całe szczęście lepiej się czuje ale za to moja Weronika chyba ma grypę,bo wczoraj wszystko ją bolało i 39 stopni gorączki,a rano 38,4. :smutny:Milej niedzieli.:)
palina22 Dzien dobry :)U mnie najpier sypal snieg pozniej deszcz padal a teraz przymrozilo.Aniu zdrowka dla ciebie i Weroniki :pocieszacz: