DaiShi Dzień dobry :)Zamówiłam Daisy te orteze, boje się ze jej nie upilnuje ;) ona teraz w sztywnym opatrunku chodzi a biega za piłką, czy za resztą bandy ;)
DaiShi Dzień dobry :)U mnie wczoraj znów dosypało śniegu :yyyy: psiaki mogą tylko po odśnieżonym chodzić bo reszta to dla nich za duże górki :yyyy:
palina22 Dzien dobry :) u mnie wczoraj snieg dzisiaj deszcz :smutny:Ofi nie jest sklonny do spacerow nie wygodnie mu i ciezko sie chodzi:yyyy:
mela_6 Dzień dobry.U mnie też już tyle śniegu i ciągle dosypuje.:yyyy:Wczoraj byłam na kontroli z Rubinem i wszystko ładnie się goi ale jeszcze do niedzieli musi chodzić w kołnierzu.Miłego dnia.
DaiShi Dzień dobry :)[b]Ania[/b] super ze wszystko ładnie się goi :) do niedzieli jeszcze wytrzyma w kołnierzu ;)
maladaisy Witam was wszystkich. Moja niunia nazywa się Daisy . Ma dwa latka . Bardzo lubi latać za piłką . Umie różne sztuczki . I chyba jest w ciąży :) [IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190110/3b48d025a128a897948de3a87013d17f.jpg[/IMG]Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
blondyna9191 cześć wam :D u mnie sniegowo Poker warjuje w śniegu a potem sie grzeje w kocyku :haha:puki co pałaszuje karmę z rc neutered zobaczymy czy bedzie poprawa.
DaiShi Dzień dobry :) zimowo :) U mnie tyle śniegu ze nie ma go już gdzie dawać jak odśnieżamy :yyyy: psiaki za to szczęśliwe, latają jak szalone bałwanki :haha::haha:[b]maladaisy[/b] witamy ciebie i twoją Daisy :) który to dzień ciąży ?
DaiShi Dzień dobry :) Dziś jedziemy ściągać Daisy opatrunek i szwy, jak dojdzie orteza ;) Dziś kurier ma ją przywieźć ;)
blondyna9191 cześć :D u nas sniegowo i temperatury na minusie :( [b]Iza[/b] co z Daisy bo ja nie w temacie :(