DaiShi Dzień dobry :)U mnie trwa remont, ale mam bałagan :boisie: a jeszcze najgorsze przed nami bedziemy szcziane burzyć (łączyć pokój z kuchnia) jak ja to przeżyje :boisie:
mela_6 Dzień dobry.Iza współczuję remontu ale jakoś dasz radę i potem będziesz się cieszyć efektem końcowym.:okok:Miłej niedzieli.:)
palina22 Dzień dobry:)Iza ale efekt koncowy bedzie piekny:) jakos dasz rade:okok:U mnie tez jutro rusza budowa mojego salonu:)
DaiShi Dzień dobry :) ale zimno sie zrobiło gdzie to słoneczko :yyyy:Odliczam dni do końca remontu ;)Paulina wiec nie jestem sama ;)
palina22 Dzień dobry:)U mnie słonko dzisiaj świeci:) wyjezdzam do Wrocławia i Ofiego zostawiam z rodzicami. Jak bym chciała zeby wszedzie mozna było wchodzic z psem
palina22 Dzien dobry:) u mnie tez zimno i koniec wolnego do pracy trzeba isc :-\Ofi znowu sie drapie cały czerwony jest taki rozpalony jade z nim do weta
palina22 Dzień dobry:)Ofi dostał tabletki calcord i do zimy bedzie musiał je jesc. Juz objawy troche złagodniały
DaiShi Dzień dobry :) deszczowo :yyyy:[b]Paulina [/b] :pocieszacz: najważniejsze by mu pomogły i by przestał się drapać ;)Tak nagle go to wzięło ?