DaiShi Dzień dobry :) Postanowiłam że nie będę już zakładać Daisy ortezy (vet mówił że pół roku) teraz widzę jak bardzo ją ograniczała, teraz znowu lata za zabawkami nasza babcinka :)
mela_6 Dzień dobry.Iza pewnie mimo wszystko jej ta orteza przeszkadzała,bez niej może szaleć.Miłego dnia.:)
blondyna9191 dzień dobry. [b]Iza[/b] skoro orteza jej przeszkadza to na pewno teraz jest szczęśliwsza bez niej.
DaiShi Dzień dobry :) deszczowo :yyyy:Mam już dosyć tych deszczy, kwiatki nie chcą nawet rosnąć :yyyy: Mój warzywniak tez stoi w miejscu, a przez deszcze pewnie pomidory zaraza weźmie :yyyy:
mela_6 Dobry wieczór.U nas masakra,domy,drogi pozalewane :szok: dobrze,że ja tak wyżej mieszkam i nawet mam spokój ale jak jadę i widzę co się dzieje to jestem w szoku. Oby już przestało padać.
DaiShi Dzień dobry :) Ania u nas tak samo, dobrze ze mieszkam na górce ;) jedyne co to staw na działce :yyyy:
DaiShi Dzień dobry :) zimno, podobno tej nocy miały być przymrozki gdzieś w polsce :boisie: już prawie czerwiec :yyyy: