bandziorkowa Witajcie :)Białystok dziś naprzemiennie. Do 14.00 deszczowo i ulewnie teraz trochę lepiej choć .... znowu zapowiada się na zmiany.
mela_6 Dzień dobry.U mnie też straszny wiatr:yyyy:a mnie od wczoraj męczy straszna migrena.:yyyy:Dobrze,że już weekend.Miłego dnia.
palina22 Dzień dobry :)u mnie podobnie - wieje :yyyy:Aniu dużo zdrówka :buziak:na reszcie weekend :haha:
DaiShi Dzień dobry :) jaka tu cisza :yyyy:[b]Aniu[/b] mam nadzieję ze migrena sobie odpuściła :pocieszacz:
mela_6 Dzień dobry.:)Ale dziś piękna pogoda.:)Migrena prawie przeszła chociaż trochę jeszcze czuję dziwnie w głowie.Miłego dnia.:)
Monika Dzień dobry, w końcu pada, ja musze spierdzielać przed słońcem więc dla mnie lepiej. Wczoraj byliśmy w odwiedzinach u rodzinki Pepsi razem z Bafi i Felkiem, jak tylko dostane zdjęcia to wrzucę ;)
DaiShi Dzień dobry :) u mnie zachmurzone ale podobno upały się zbliżają :haha:Aż się popłakałam jak to przeczytałam :beczy:https://www.facebook.com/OdieStudio/photos/a.113471458856489.1073741831.101528420050793/547936355409995/?type=3
mela_6 Dzień dobry.:)Iza straszne :beczy:A ile takich pseudohodowli jest i pewnie są też takie,że ludzie dookoła o tym wiedzą a nic nie robią.:beczy:Tylko kasa się liczy.:bezradny: