palina22 Dzień dobry :)u mnie też cieplutko :) i jutro już jutro koniec roku.jakoś ciężko znoszę w tym tygodniu nocki :smutny:
mela_6 Dzień dobry.:)A u mnie na razie fajnie,rano była burza i padał deszcz i teraz takie świeże powietrze.:)Miłego dnia.:)
mela_6 Dzień dobry.:)U mnie na razie słoneczko ale zapowiadają burze.Oglądałyście wczoraj mecz?Ja kibicowałam ale tyle nerwów mnie to kosztowało.:stres:Ale strasznie się cieszę,że Polacy przeszli dalej.:haha:Miłego dnia.:)
palina22 Dzień dobry :)u mnie gorąco i nie wiem co będę dzisiaj robić :yyyy:Ania ja oglądałam końcówkę czyli strzały karne. Fajne ze przeszliśmy do ćwierć finału :)
DaiShi Dzień dobry :) u mnie dziś zachmurzone i zimniej ;) dobrze ze burze mnie ominęły ;)Ania oglądałam mecz i nie sądziłam ze to takie stresujące :wysmiewacz: super ze przeszli dalej :haha:
mela_6 Dzień dobry.:)U mnie też chłodniej,a wczoraj była taka burza,że uderzyło w słup niedaleko nas i nie mieliśmy prądu od 11-tej do 17.30. Na słupie tylko takie druty wisiały,bo popaliło,też się bałam czy mi nic nie spaliło,bo aż korki wybiło ale całe szczęście nic się nie stało.Miłego dnia.:)
Shira Witajcie, dawno mnie nie było... ale już nadrabiam, dodałam film Gabi i zaraz wkleję świeże jak bułeczki zdjęcia do jej galerii.. Pogoda dziś fajna, wczoraj był mega upał, dziś chmurki i nie ma upału, a ja ? a ja przeziębiona :(