kasia1808 Dzień dobry słoneczko od rana ale tylko dziś jutro deszcz o 11 do fryzjera z kaya a później lekarz bo to paskudztwo trzyma nadal i nie chce puścić
[usunięty] Dzień dobry. Ja mam dzień wolny to pada i zimno:beczy:Kasiu,czekamy na fotki Kayi A Ty wracaj do zdrowia:buziak:
mela_6 Dzień dobry.:)U mnie był mróz w nocy ale teraz słoneczko i podobno ma być już cieplej.Miłego dnia.:)
kasia1808 Dzień dobry oby było cieplutko kochana bo jak tak dalej pójdzie to nasze pszczoły popadają z głodu już jak mąż przeglądał to się troszkę posypało:smutny:
mela_6 Dzień dobry.:)Kasiu też dziś w radiu słyszałam jak mówili,że pszczoły głodują przez tą pogodę. :smutny:Mam nadzieję,że teraz już będzie lepiej.:okok:Miłego dnia.:)
DaiShi Dzień dobry :) u mnie dziś deszczowo :yyyy: weekend i taka pogoda :yyyy: kiedy będzie:yyyy: można grila w końcu zrobić
palina22 Dzień dobry :)U mnie nie pada ale się chmurzy. Na pogodę nie ma sposobu :bezradny: Mi to dzisiaj osobiście nie przeszkadza bo na południe do pracy idę.