kasia1808 Dziewczynki jeśli któraś z was chciała by sobie kupić pościel w yorka polecam tą ja kupiłam i wyprałam nic się z nia nie dzieje bawełniana podaje link http://allegro.pl/posciel-mlodziezowa-york-160x200-psy-konie-koty-i6800114726.html?snapshot=MjAxNy0wNS0wOFQxNjo0OToyMS40MjZaO2J1eWVyO2FhNmM4MDI2MWZlZWIwYThlYjEyYzhlNDc4MTAxMGMyMmIzYjgzMTdjNzQ4MjBmZjJmMWQ0Y2YxNmUxOGQ0ZGY%3D mój mąż twierdzi ze mi totalnie na głowe padło z tymi yoreczkami
DaiShi Dzień dobry :)Super ta pościel, szkoda tylko ze taka jasna ;) moje 4 wariatki szybko by ją wybrudziły ;)
Monika Witajcie. W końcu mam chwile. Dzisiaj byłam na wyrywaniu 2 zębów i teraz odpoczywam. Dzisiaj znalazłam świeżego kleszcza na Felku i chyba jednak wrócę do tabletek.
palina22 Dzień dobry :)u mnie pogoda dopisuję :)Przygotowania do komunii idę pełną parą a tu zawsze o czymś sobie przypomnę i za jedną rzeczą muszę biegać po sklepach :yyyy:
palina22 Dzień dobry :)Komunie mam za tydzień 28. Aniu syna.Pogoda piękna :haha: a jak szybko trawa rośnie :szok: