[quote="Nikool"]Dodam tylko że niereguralne miesiączki są właśnie komplikacją medyczną o której pisałam[/quote]
Dla mnie na to mówią: trzeba brać tabletki antykoncepcyjne wtedy wszystko będzie regularne. A co jak się odstawi, problem nie znika. Byłam u kilku ginekologów, to mówią coś w rodzaju - taka Pani jest. Więc od roku biorę tabletki.
Najpierw mówili, ze to wina mojej chudości - w wieku 18 lat ważyłam 42 kg i że miesiączka mi zanika. Wtedy wystraszyłam się i przytyłam do 50kg. A w ciąże zaszłam i miałam wtedy niespełna 20 lat. Nie wiem gdzie tkwi prawda.
Mam już synka, więc tragedii nie będzie jak już dziecka nie będę mogła mieć, ale ja tam wierzę, ze kiedyś się uda. Na razie nie staramy się, uważam, ze jest czas. Nie wiem czy dobrze myślę, czas pokarze. Bardzo chciałam mieć dziecko,ale teraz wiem, ze trochę za wcześnie. Poradziłam sobie z wszystkim tylko w różnych życiowych kwestiach się nie spełniłam.
A ja osobiście w sytuacji Darklife poszłabym na żywioł ;) . Ale to ja bym tak zrobiła. Każdy robi jak uważa
A ostatniego twojego zdania nie do końca zrozumiałam :skromny: