gaya Aniu, super że wszystko jakoś się układa :okok: teraz masz trochę czasu i podjęcie odpowiednich kroków i decyzji :) :buzki: :buzki:
mela_6 Dziewczynki dziękuje Wam bardzo. :serce2: Nawet nie wiecie jak mi ulżyło. :) Ja też mam nadzieję,że wkońcu zacznie się wszystko jakoś układać, :okok: przecież nie może być ciągle pod górkę. :buzki:
Kakusia Grażynko przykro mi :pocieszacz: Moją babcie bolał brzuch od jakiegoś czasu, ale dzisiaj dostała taki ból brzucha, ledwo dawała radę . Pojechała do szpitala i jest podejrzenie zapalenia wyrostka :beczy: Bardzo się martwię :stres:
Nela89 Grażynko współczujemy Klaudia nie martw się jak szybko postawią diagnozę to będzie dobrze. :pocieszacz: :pocieszacz: :buziak: :buziak:
Kakusia A jednak nie . Moja babcia ma przepuklinę pachwinową :( Musi się zaszczepić i potem operacja :( Strasznie się martwię, bo gdyby coś się babci stało to chyba bym się załamała :( Staram się być dobrej myśli :okok:
Nela89 Mój dziadek miał operację w zeszłym roku miał wtedy 73 lata i jest dobrze więc myślę że twoja babcia też szybko wróci do zdrowia :okok: :okok:
gaga1 Dziękuję kochane :buziak: całą noc prawie nie spałam,od wczoraj mam taką chandrę i rozmyślam nad sensem życia i o tym jakie jest krótkie :beczy: choć nie jeden chciałby dożyć tego wieku co moja babcia to i tak Bozia pomyliła się troszkę w swoim planie :( A druga sprawa to babcia zrobiła wszystkim niezłego psikusa :uoee: kuzyn ma wesele za dwa tygodnie a moja mama w listopadzie miała robić 60-tkę w lokalu i chyba będzie musiała odwołać :bezradny: