kinia12 No i jednak ciachnęłaś kucola ale mu ślicznie w nowej fryzurce ;buzki3; ;buzki3; ;buzki3; ;buzki3; szczególnie podobają mi się te włoski zostawione na uszkach prze słodko wyglądają :serce2: :serce2:
Asia_117 Bardzo Tofikowi taka fryzurka pasuje :okok: :okok: A jak za jakiś czas zatęsknicie za kiteczką, to włoski można zapuścić 🙂
Niko Ja też wolę Tofika w kucolku, ale rozumiem, że tak jest praktyczniej. Mój też musi być strzyżony po męsku, bo tak trze główką, aż ściągnie gumeczkę.
kinia12 Daisy przed ścięciem i po Mój brat ją obcinał nie była u fryzjera musze przyznac ze super mu wyszło.
lilu71 Podziwiam brata 🙂 :brawo: Ja nie mam odwagi mojego sama strzyc bo wyszedłby pewnie strach na wróble. Przycinam ewentualnie tylko brzuszek, łapki, doopcię i koło siusiaka - bo tam niewiele można zepsuć 🙂
Monika Super fryzurka, ja bym jeszcze łapki podcieła bo to zawsze przy mokrym podłożu łatwiej o ich czystośc 🙂 Jak wykąpie Bafi to wstawie zdjecia. Strzygłam ją maszynką i ciut za krótko wszyło niż chciałam i do tego poprawki nożyczkami 😉