karpatka100 Timi ma na głowie przy skórze włoski lekko pofalowane , teraz po obcięciu wygląda na taki " puszek " . Czy to wina kucyka , czy szamponu itd ? Co o tym sądzicie ? Bo wszędzie indziej Timi ma normalne , proste włoski . Tylko w tym jednym miejscu :bezradny:
monia_k88 Weronika mogą po prostu rosnąć takie włoski. Toby np ma na podbrzuszu niewielka plamkę z czarnymi włoskami, gdzie wszystkie są srebrne
gaya łyżeczka od herbaty dziennie dla Dorki i Sonaty 🙂 dla Vikuni 1/5 albo góra 3/4 bo jest malusia 🙂
kinga885 Nico dostaje bialy twarożek z siemię lnianym marchewkę karme rc ma włoski super jedwabiste :pies:
izabela80 Lady też dostaje siemię lniane je dużo surowej marchewki,tylko nie wiem czy podawać jej siemię mielone czy w ziarenkach.Ale włoski się błyszczą:okok:
kinga885 siemie daje jakie mam teraz dostaje w ziarenkach chyba nie ma znaczenia tak mi mowil weterynarz:okok::pies:
izabela80 A w jakiej ilości dajesz siemię? I jak często bo tego też nie wiem daje jej tak raz na dwa tygodnie na czubek łyżeczki do herbaty,nie wiem czy to mało czy dużo.
kinga885 Ja daje tak dwa razy w tygodniu plasterek tak ok 1cm sera i na oko to tak pól łyżeczki siemia bardzo chętnie zjada
nayaa20 dzisiaj zakupiłam te oto tabletki,co prawda muszę je dzielić bo są za duże na malutki yorkowy pyszczek,ale polecono mi dziś je - i jestem ciekawa jak się sprawdzą..
_Daisy_ A ja właśnie zakupiłam olej z łososia. Dzisiaj przyszła paczka do rodziców, więc od jutra zaczynam regularne stosowanie. Czytałam dużo pozytywnych opinii na jego temat, mam nadzieję że również u nas się sprawdzi 🙂
_Daisy_ Olej firmy Grizzly Kupiłam opakowanie 250ml, i dawkowanie jest: jedna "pompka" raz dziennie. Oczywiście podzielę się spostrzeżeniami 🙂
nayaa20 minął miesiąc odkąd dorzucam psiakowi tabletki o których pisałam do jedzonka.. dr Seidel-a włos zrobił się bardziej błyszczący,lepiej się układa.. ( Kuba ma tułów krótko ścięty,ale łepetynka i łapki zostały długie. Włos wygląda na 'zdrowszy' w 100% mogę powiedzieć i polecić,że na pewno zakupię kolejne opakowanie.
izabela80 Ja na razie nie daje witaminek bo je cały czas suchy pokarm a włoski jej się błyszczą bardzo.
koniara444 Rumen Tabs mój wet ma. Akurat my dawaliśmy jej z zżuwaczem bo jadła te odchody i pomogło 😉