karpatka100, sama nazwa mówi, że projektant ...
Niko, no wiem, ale mam taki mętlik , że masakra. Fryzjer mnie nie kręci " ludzki "
Dzisiaj przyszłam cała uryczana po porstu z szkoły. Po prostu , u mnie są "idioci" a nie ludzie, tym bardziej, że to dziewczyny z 3 klas , A i B ( ja do A ) , od początku gimnazjum już mnie gnębiły , że mam starsznie mały biust a mianowicie A . Raz mi po prostu jedna odpieła stanik ( dobrze że miałam się czym przykryć ) , dzisiaj próbowała, wytykały mnie palcami, śmiały się i tak od kilku dni codziennie słyszę teksty : decha, jak tam korniki , jak można nie mieć cycków ? Przepraszam , że takie rzeczy pisze, ale nie mam komu się wyżalić :stres: . Jesli mama by pogadała z dziewuchami było by pewnie gorzej, a z wychowawcą to już w ogóle.
Plus śmieją się , że jeżdżę konno, uczę się o psach + szkolę Mikę ( haha ta robi z psa cyrkowca ) i gryzoniach, jak widza , że siedzę na telefonie na fioletowym, to one . hahahah ta znów o tych psach jakby nic innego nie miała do roboty, masakra.
A co do koni, każdy nazywa mnie na dzień dobry koniara. Chyba wiecie o co tym ludziom chodzi. " koniara" ....
😐 😐