Muszę wam coś dzisiaj powiedzieć :skromny: :skromny:
Była dzisiaj wywiadówka , i mama poszła.
I spotkała nauczyciela od biologi , i rozmawiali tam o ocenach , że dobrze mi idzie ( on chemi jeszcze uczy ) , że 4 mam z sprawdzianu . ( ogólnie na tą chwilę mam średnią 3,2 ! Wiem, że nie najlepsza , ale zauważyłam że kilku ocen nie mam wpisanych. Jutro to musze załatwić ) . I na samym końcu powiedział do mojej mamy. : Wie pani co, Ania jest osobą która wciąż siedzi w tym telefonie, nom top na przerwie. Jak by nie miała co robić, w ogóle nie rozmawia z koleżankami ! ( jakby miał pretensje )
A mama do niego ; Wie pan co, Ania nie ma koleżanek, bo z niej się każda śmieje. Ponieważ , ma psa, którego bardzo kocha, trenuje go, sztuczki, komendy , slalom, tunel i inne, siedzi w telefonie na yorkowym forum , facebooku na którym na konto Miki, uczy się wciąż , i interesuje się tymi zwierzętami. Tak jest z nimi zżyta,
Facetowi kopara opadła! Powiedział , że no ja młodzieży powtarzam , że przyjaźń z zwierzętami najważniejsza, itp, był w szoku :lol:
Bardzo się cieszę, że idzie mi lepiej. Mam nadzieję, ze dostanę się do technikum :okok: