Iwonko, najprostsza mniej żreć :wysmiewacz:
a tak na poważnie, pić 2litry wody dziennie i do tego jakas herbatka oczywiscie bez cukru 😉 żadnych fastfoodów, słodkiego, coli ipt itd rano na śniadanie szklanka mleka a tam łyżka otrębów owsianych, łyżka otrębów przennych, łyżka musli z suszonymi owocami i łyżka musli z rodzynkami i orzecham 😉 ewentualnie jedno jajko gotowane i do tego np dwie rzodkiewki 😛 albo taki fajny omlecik z warzywkami. na obiad coś niskokalorycznego 😉 np pene spinacci 😛 mam pełno przepisów na niskokaloryczne obiadki 😉 kurczaczek bez skóry i takie tam;D a na kolacje tez coś tam zawsze😛 ogólnie nie przekraczam 1300kcal na dzień 😉 i nie jem po 18. Raz w tygodniu można zjeść coś bardziej kalorycznego i nie wpłynie to na diete. Do tego codziennie godzinny spacer z psem raz albo dwa jak się uda niestety Aria po jednym takim spacerze cały dzień już nie ma siły :wysmiewacz: Oczywiście spacer w bluzach przy 25sstopniach ponieważ chcę się wypocić
a co drugi dzieć różne ćwiczenia(jak ćwiczysz co drugi dzień jest lepszy efekt 😉 i mięśnie mają czas na regeneracje), ja akurat teraz robie cały czas ćwiczenia na różne partie mięśni brzucha i pupy :lol: mam zamiar jeszcze w tym tygodniu zacząć biegać. Jak chcesz coś więcej to pisz na pw 😉 chętnie podam kilka przepisów czy rad 😉