Niko Fajne fotki. Najbardziej podobają mi się fotki w ruchu. Podziwiam za uchwycenie biegnącego yorka Nie jest łatwe zrobić dobre zdjęcie szalejącemu yorkowi. :brawo:
darklife91 koniara444 napisałPiękne!! Jak mi się taka lustrzanka marzy 🙁 to nie od lustrzanki zalezy, zwróć uwagę nawet na moje zdjęcia są tym samym aparatem robione a jest duża różnica między tym jak robiłam kiedyś a jak robię teraz i jeszcze daleka droga przede mną by zrobić jakieś piękne zdjęcia.
qualin Troche czasu tutaj nie zagladalem, ale wypada sie pochwalic dzidziusiem 🙂 Ksawery urodzil sie 29 listopada 🙂 Zdjecia jak mial 2 tygodnie Jest i bohater drugiego planu 😛
Asia_117 Cudownego masz synka :serce2: Gratulacje dla rodziców i wszystkiego co najlepsze dla maleństwa :serce:
darklife91 piękne zdjęcia jak zawsze w Twoim wykonaniu 🙂 malenstwo piękne! Oby zdrowe rosło i dało czasem pospać w nocy :wysmiewacz:
koniara444 Ojej ale bobasek :lol: Łukasz też bym chciała ojca fotografa, maluch bedzie miał multum zdjęć! :serce2:
darklife91 haha Asiu! 😃 No dopiero wtedy się w miarę uspokoił hihi pierwszy raz zobaczył taaaki duży aparat bo tak to robi takie śmieszne minki i się rusza, że nie da się Go sfotografować 🙂