darklife91 :brawo: piękne! Ja nie umiem robić zdjęć ludziom 🙁 co widać z resztą ah ... Może kiedyś będę choć w połowie tak dobra jak Ty!
Asia_117 Jak zwykle super fotki :okok: Świetne są te Twoje sesje ślubne :okok: Nigdy jakoś nie miałam potrzeby, żeby taką sobie zafundować, ale jak patrzę na Twoje zdjęcia to żałuję, że takich nie zrobiłam. Piękna pamiątka z najważniejszych chwil życia :okok:
koniara444 Dziewczyny mam pytanie , miałam aparat cyfrowy który z 8 lat miał , i chciałabym kupić nowy tal max 500 zł , polecacie jakież dobre ? Co.do lustrzanek , to chciałabym na 18-stke 😃 , niektóre moje znajome maja i super fotki wychodzą ! 😃
Asia_117 Oj, nic się wcześniej nie chwaliłeś... Gratuluję, życzę szczęśliwego porodu i cudownego, zdrowego maleństwa :serce: :serce: Twoja żona ślicznie w ciąży wygląda :okok: Pozdrów ją od nas 🙂 Fotki jak zawsze super :brawo: :brawo:
monia_k88 Łukasz śliczne imię. A jesteście 2 tyg do terminu?? Jeśli tak to możecie powitać potomka w każdej chwili. Ja to miałam właśnie już skurcze 2 tyg przed terminem a urodziłam tydzień przed
qualin Termin mamy niby na 1 grudnia. Po ostatniej wizycie u genia dowiedzielismy sie, ze szyjka sie juz skraca, chociaz po brzuchu jeszcze sie nie zanosi bo powinien sie troszke obnizyc, a jest jak byl 🙂
darklife91 :brawo: Gratuluję Łukaszu! Zdrówka dla mamusi! oby synek zdrowy był 🙂 Ładne imię wybraliście. A Twa ukochana ślicznie wygląda w ciąży 🙂