DaiShi Przedstaw się.[b][color=red]Mamy prośbę do wszystkich użytkowników, by pod swoim profilem pisali swoje imię, wtedy będzie nam łatwiej zwracać się do nich po imieniu ;) [/color][/b]
Marlena Witam jestem ze Szczecina i bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum, gdzie jest miła atmosfera i wspaniali ludzie - forum mnie bardzo bardzo uzależniło :)
[usunięty] Witam Wszystkich bardzo,bardzo gorąco mam na imię Renia jestem z Małopolski cieszę się bardzo że trafiłam na tak wspaniałe forum choć większość mnie już zna :-D powiem krótko kochani do boju rozkręćmy to forum :-D
kasiulek123333 Witam wszystkich jak nie wiem co,albo jeszcze bardziej :radocha: :radocha: :radocha: Super,że jesteście :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mam na imię Kasia obecnie mieszkam w Luton UK,a pochodzę z Bydgoszczy :) :) :) :)
monia_k88 Nazywam się Monika, jestem z Bielska Podlaskiego (60km od Biełegostoku) - z Podlasia. Mam pieska Tobyego, synka Alanka i męża :lol:
gaga1 Witam Was kochani :buziak: Mam na imię Grażyna jestem z woj.śląskiego i bardzo się cieszę że z Wami jestem :hejka:
BasiaK Witam :) . Jestem Basia , mieszkam w Radomiu woj. mazowieckie. Dobrze że forum znowu zaczyna się kręcić bo mi go brakowało. :)
11jolcia111 Cześć :)Mam na imię Jola, Jolka, Jolcia, Jolanta (jak komu pasuje:) ) mieszkam w Kętrzynie w woj. Warmińsko-Mazurskim. Szkoda że wszystko od nowa musimy robić :(
DaiShi Witam wszystkich :hejka: :hejka: :hejka: Ciesze się że nadal jesteście z nami, dziękuje :buzki: :buzki: :buzki:
iryska4 Witam :) nazywam się Kasia jestem ze śląska super że jest takie fajne forum :) z którego można się dowiedzieć dużo na temat naszych piesków :)
Asia_117 Aż mi się dziwnie z Wami witać, bo przecież się znamy :lol: No ale skoro mamy nowe forum to się przypomnę: Mam na imię Asia, mieszkam w okolicach Piaseczna :)
Elżbieta Witam, mam na imię Ela i mam dwie dziewczynki Yoreczki :hura1: mieszka w okolicy Kłodzka :hura: Chyba należałam już do tego forum ale nie wiem co się stało :mysli: chyba się pogubiłam :zalamka: