Wiola Witam Was kochane :) Tak się cieszę,że powróciło forum :lol: jestem uzależniona od mojego Binga i tego forum i potroszku od męża :lol: . Mam na imię Wiola i jestem z Lipna (kujawsko-pomorskie )
Paletka No i ja się witam z Wami :) Mam na imię Basia i mieszkam w Strzegomiu nie daleko Wałbrzycha ;)
palina22 Ja również się witam :hejka: Mam na imię Paulina i Jestem z Jeleniej Góry woj. dolnośląskieBasiu niedaleko Ciebie ;)
meeegy Witam. Jestem Magda jestem z Sokołowa Podlaskiego :) za tydzień zostanę włąscielką przecudnej suni , której nadałam imie NIka :)
iwko Witam wszystkich.Jestem Basia spod Krakowa. Ależ ja tęsknilam za tym forum./myślę, że będzie podobne jak to poprzednie/
Kakusia Witam wszystkich nowych i tych " starych " użytkowników :buzki: :buzki: :buzki: [b]meeegy[/b], witam Cię serdecznie, i twoją sunię Nikę ( moja sunia również ma na imię Nika, miło mieć imienniczkę ;) )
Iwka94 I ja WITAM tych nowych i tych starych użytkowników :buzki: Mam na imię Iwona, jestem z woj. śląskiego ;) Miło że znów jestem z Wami :)
gosiaczek z witam, mam na imię Gosia, jestem ze Słupska, oprócz Dragonika mam 7 letniego ratlerka, dzieci, męża, rybki...bo ja kocham zwierzole :buzki:
Graza260 Witam Wszystkich bardzo,bardzo gorąco !!! Mam na imię Grażyna i już kiedyś byłam u Was na forum. Mieszkam w zachodniopomorskim :kwiatek:
[usunięty] Grażynko Witamy cię bardzo serdecznie w naszym gronie :buzki: :buzki: :buzki: kochana ja cię pamiętam :lol: :lol: :lol: