DaiShi Duowin tak nie robił mimo iż dużo się do na psiaka zakrapla :)advantix tez nie pozostawia takich tłustych włosków i co najważniejsze psiaki się nie drapią :)
_Daisy_ Dziękuję za wyjaśnienie.:buziak: Aura jeszcze trochę mroźna, więc i trochę czasu zostało co wybrać :)
DaiShi Sezon kleszczowy rozpoczęty ;) Daisy wczoraj złapała pierwszego kleszcza :yyyy:jutro zakraplamy :)
vivica Iza, obawiam się, że może być sporo kleszczy :yyyy:Muszę Tosię zakropić. Jutro kąpiel, więc 3 dni po kąpieli kropimy :okok:
DaiShi Dziś rano znalazłam kleszcza u Kessi na uchu :yyyy: zakropiłam je ;) mam nadzieję ze już nic nie złapią ;)
mela_6 Po Molly też dziś chodził kleszcz całe szczęście zauważyłam i nie zdążył się wbić.Od razu zakropiłam psiaki.
Monika U mnie jak się nie ruszają z podwórka to raczej nie ma szans na kleszcza ale zabezpieczam bo na spacerze już może być różnie
ALDI Mój Ali nosi obrożę przeciw kleszczom ale zastanawiam się czy można jeszcze dodatkowo ochronić go kropelkami, boję się że jakiegoś przeoczę przy czesaniu. Proszę o pomoc
DaiShi Ja zakropiłam advantixi ;) chyba działa bo kleszczy nie mają :haha: a już po jednym złapały ;)
vivica Super, że u Was advantix sprawdza się :okok: Szkoda, że moja Tosia jest na ten preparat uczulona :bezradny: