Super te smaczki 😉 Ja też jestem ciekawa czy Moli będzie chętnie je zajadała :mysli:
Gdy zobaczę je u mnie też zakupię :okok: A te magnesy bardzo fajne :okok:
Znalazłam coś takiego o każdym rodzaju :
Smakołyki Champion dla przyjaciół
Długie wieczorne spacery, drobne przyjemności zwykłego dnia..Każdy ma prawo do szczęścia!
Wszystkie smakołyki Champion zawierają zdrowe, naturalne składniki, które możesz podać swojemu ulubieńcowi, kiedy tylko masz na to ochotę.
Składnik dodatkowy:
wykwintne krewetki - dostarczają organizmowi dużych ilości witamin z grupy B i selenu
Smakołyki Champion dla słodziaków.
Słodycz i wdzięk, któremu nie można się oprzeć..Szczenięca radość towarzysząca każdemu nowemu odkryciu...Cieszmy się nimi każdego dnia, obserwując ich zmagania na drodze do stania się Dorosłymi Psami!
Wszystkie smakołyki Champion zawierają zdrowe, naturalne składniki, które możesz podać swojemu ulubieńcowi, kiedy tylko masz na to ochotę.
Składnik dodatkowy:
miąższ orzechów kokosowych - bogaty w witaminy B2, B6, C i E
Smakołyki Champion dla pieszczochów
Pełne smakołyków leniwe popołudnia i długie wieczory...Każdemu należy się chwila przyjemności!
Składnik dodatkowy:
Lecytyna - korzystnie wpływa na funkcjonowanie układu nerwowego
Smakołyki Champion dla elegantów
Szyk, urok, wdzięk...Nienaganny wygląd, wypielęgnowany włos..Twój ulubieniec na pewno ma w sobie coś wyjątkowego!
Składnik dodatkowy:
metionina (jeden z głównych aminokwasów struktury włosa) - korzystnie wpływa na wygląd skóry i okrywy włosowej
zródło: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.e-pazur.com">www.e-pazur.com</a><!-- w -->