Niko Ale będą miały dziewczyny ucztę. No to ja się nie dziwię, że dziewczyny Izy są takie grzeczne. Warto zasłużyć na taaaaką nagrodę 🙂
DaiShi Dziękuje Basiu 🙂 Moje panny grymaszą :wysmiewacz: i już wędzone łapki nie są dla nich aż tak smaczne 😐 Obdarowałam łapkami yorki szwagra, Oskara koleżanki 😉 kundelka taty :lol: uwielbiam te szczęśliwe, uśmiechnięte pyszczki :lol:
Lilianna Dziękuję za odpowiedzi dziewczyny :buzki: Kiedyś słyszałam o surowej marchewce, ale nie chciałam ryzykować, a teraz spróbujemy 😉
Tekila Tekila lubi marchewke, rzodkiewke, truskawki, jabłuszka, banany, ogórki, szczypiorek 😉 nie pamiętam co jeszcze
Niko Mój Nikus dołącza się do wielbicieli surowej marchewki. Kroję na cieniutkie paseczki nożem do jarzyn i podaję. Stoi przy mnie i nie może się doczekać kolejnego plasterka 🙂
palina22 Mój Tofik też lubi marchewkę i jabłuszko te przysmaki chyba mogę mu podawać przy diecie :mysli:
DaiShi Ja mojej małej dawałam już smaczki w wielu 7 tyg. ucząc ją sikania na mate 😉 Każdą "nowość" wprowadzamy stopniowo, po kawałeczku i obserwujemy psiaka.
mela_6 Ja też daje smaczki już od 8-mego tygodnia (oczywiście nie za dużo) i Rubiś bardzo je lubi. :okok:
palina22 ja nie pamiętam ale chyba podobnie jak piszą koleżanki w trakcie nauki sikania nagradzałam to koło 7-8 tygodnia
Gabiszon Co sądzicie o suszonych płuckach? Na ile czasu zajmą psiaka? Będę wdzięczna za parę złów o tych gryzakach. 🙂