[quote='Yorkowadama' pid='57684' dateline='1407141494']
mama nie była podłożona !!! ojciec również !!! pokazała mi wszystkie papiery do prowadzenia hodowli (prowadzi ją już 18 lat)rodowody rodziców i wszystko co potrzebne ;)
[/quote]
Co to za bzdury??? tylko i wyłącznie potwierdzone badanie DNA rodziców oraz dla potwierdzenia ich potomstwa dałoby taką pewność... Dlaczego... bo każdy może powiedzieć co chce i pokazać co chce.
3,4 5 kg york to kulfon... skąd Ty to wzięłaś??? przecież yorczy standard to właśnie taka waga, pożądana na wystawy to do 3,2 kg, dopuszcza się nawet pieski ciut większe jeśli mają idealny exterier, to ze rodzą się większe to norma. Jeśli ktoś zna się choć odrobinę na rasie będzie o tym wiedział.
Nie wiedziałam ze mam kulfony z championatami... :wysmiewacz:
Umowa o zwrocie pieniędzy jeśli pies wyrośnie nie taki jaki chce właściciel to już dla mnie całkowita utopia... jak można być hodowcą psów, jakichkolwiek, są to przecież żywe organizmy, i gwarantować jaki będzie pies jako dorosły... totalna utopia... można mieć nadzieję, można przypuszczać z dużą dozą prawdopodobieństwa, ale pewność... chyba podpowiadał tu Wróż Maciej :wysmiewacz:
Ps mój kulfon Abi, Młodzieżowy Champion Polski, Champion Polski, w drodze do Grand Championa Polski (potrzebny odstęp czasu 3 lat który mija w przyszłym roku ;))