[quote="Monika"]Operacja to też nie takie hop siup, byc moze chce Cie tylko naciągnąc na kase a wcale to nie pomoże.[/quote]
Dokładnie ;) więc zanim bym się na nią zdecydowała polatałabym po kilki wetach i zdobyła więcej info :)
[quote="darklife91"]A moja mama mówi, że weterynarz powiedziała, że wcale jakieś galaretki kurze łapki czy coś takiego bardzo mocno nie pomaga... :bezradny:[/quote]
Tak mówią weci którzy tylko na kasę lecą :uoee: najlepiej zaraz zrobić operacje bo kaska im do kiszeni wpada :uoee: takich wetów omijam z daleka ;)
Pamiętam gdy podsłuchałam rozmowę szwagra z moją wetką (jego sunia problem ze stawami), proponowała mu suplementy, które oczywiście zaraz nie wyleczą ale bardzo pomogą ;)
Jeżeli zdecyduje się na operacje to tylko w klinikach które się tym specjalizują i wykonują dziennie dużo tych operacji ;) wet który raz czy dwa razy na parę miesięcy wykonuje taką operacje może więcej szkody zrobić :|
Jeżeli mam doradzić - kupiłabym jakieś suplementy, gotowała kurze łapki i obserwowała ;) szukałabym też dobrego weta :)