niunia-aaa92 przepraszam byłam w dużych nerwach miała wymioty bolał ją brzusio była bardzo osłabiona zero życia ;( ale jest już lepiej na szczęście... chyba jedyne co mogłam zrobić to jechać na pogotowie.
gaya mała bidulka :( dużo zdrówka dla Lili :serce: i jak będziesz miała chwilę napisz co było malutkiej
niunia-aaa92 moja mała już lepiej troszkę kaszle jeszcze i się lęka przez te kroplówki i zastrzyki ale jest już dobrze i na prawdę trzeba uważać nawet na weterynarzy bo to przez nią mało mi Suzi nie zeszła... najważniejsze że już po wszystkim... bardzo dziękuje za wsparcie ;serce11;
palina22 Może jestem przewrażliwiona ale Tofik od 3 dni strasznie sapie( tak jakby zmęczony był) i szybko oddycha bardzo dużo piję może wiedzie jakie mogą być przyczyny? nie wiem czy do weta jechać :mysli: nie jest gorąco więc na pewno to nie przez upał
DaiShi Cały czas :mysli: czy po jakimś wysiłku :mysli: ja bym podjechała do weta na wszelki wypadek ;)
vivica Paulina, nie ma co się zastanawiać, tylko jak najszybciej udać się do weta. Takie objawy mogą świadczyć o chorobie serca lub płuc.
palina22 nie cały czas ale tez nie bo wysiłku :| w środę miał zastrzyk na alergię może to od niego bo mniej więcej w tym czasie zaczął sapać . Za dzwonie do weta
palina22 Wet zbadał Tofika ale nic nie znalazł profilaktycznie zrobił zastrzyk z wapnem i mam go obserwować gdyby się coś działo natychmiast przyjechać. Ale na całe szczęście dzisiaj już nie sapie ale mnie wystraszył :|
vivica Paulinko, mam nadzieję, że sytuacja z sapaniem się nie powtórzy, czego Wam z całego serca życzę. Dużo zdróweczka dla Toficzka. Wycałuj skarbusia ode mnie :pies:
DaiShi Ciekawe dlaczego tak sapał :mysli: najważniejsze ze już wszytko dobrze ;) dużo zdrówka dla Tofika :buziak: