[quote="Asia_117"]
Macie jakieś sposoby, żeby oszukać organizm, który woli schabowego zamiast sałaty ;) :?:[/quote]
Asiu kochana!! Przede wszystkim pić 1,5 litra wody dziennie i do tego jakieś płyny, fakt jest gorąca ale herbata też dużo daje.
Jak tylko rano wstaniesz, zanim cokolwiek zrobisz wypij szklankę wody niegazowanej ;) do śniadanka zielona herbatka :)
jedź minimum 4 posiłki dziennie max 4 : jeśli się da to regularnie :)
Jeśli już musisz podjadać to polecam marchew, jabłko, rzodkiewka (mozesz nawet cały pęczek bo jedna rzodkiew ma 5kcal)
przede wszystkim odstawić słodkie napoje nawet soki, pić tylko wode niegazowaną, odstawić słodycze i fastfood'y. Jeśli chcesz moja mama nawet do zup dosypuje otreby pszenne i owsiane ale z nimi też nie mozes zprzegiac bo mozna dostać wzdęć. Najlepiej po pol lyzki z kazdego, ja np rano jem na pierwsze sniadanie pol lyzki otrebow pszennych pol owsianych i trzy łzku musli z mlekiem 0.5% :) nie słódź też oczywiście kawy czy herbaty, najlepiej kawe odstaw ponieważ ona wypłukuje wszystko z organizmu :) ogranicz makarony a jeśli już to polecam ciemny ;) najlepiej wieprzowinkę też odstaw.
No i oczywiście ćwiczenia. Niestety sama dieta nie da Ci takich efektów jakbyś chciała.
Jakieś brzuszki odpadaja mało kcal tracisz bo one sa raczej na rzeźbienie brzuszka niż schudnięcie ;) jeśli chcesz moge Ci podesłać z youtube'a cwiczenia z pewna pania robi sie je minimum 15minut dzienne max 5 dni w tygodniu ;) nie sa ciezkie a daja efekt. Ogolnie jesli chcesz wiedziec wiecej to pisz na PW ja juz schudłam 10 kg i teraz robie wszystko by schudnac kolejne 20 :D ale jak schudne 10 to juz bedzie gitesik hehe