ja prawie 4 lata temu stosowałam dietę dukana, schudłam na niej 10 kg, nie tyłam po niej przez dwa lata, do czasu jak nie wylądowałam w szpitalu po utracie przytomności 3x, drgawkach, wymiotach , migotaniu komór:( okazało się że z organizmu "uciekł" mi potas i to przez brak potasu miała te wszystkie objawy. Po dwóch latach, teraz w październiku spotkało mnie znowu to samo, wstałam z łózka do łazienki i juz nic nie pamietam, znowu utrata przytomnoci 3 razy, migotanie komór, złamany nos :beczy: brak potasu i zelaza w organizmie, lekarze pytali o diety i powiedziałam o dukanie.....lekarz powiedział że moge miec uszkodzone nerki, przez dukana :( obecnie łykam potas w tabletach, mam skierowanie do endokrynologa, bo nie wiadomo dlaczego ten potas się nie trzyma....więc nie polecam dukana
co do chudnięcia to polecam ćwiczenia, w zeszłym roku chodziłam na fitness, ale zamnknęli i jakoś nie mogę sie przekonac do innego klubu, później ćwiczyłam w domu z trenerka wszystkich polek ;) ale zabrakło mi mobilizacji....a teraz nie mam czasu bo muszę się maleństwem zajmować luzik
powodzenia w gubieniu kg, za 5 miesięcy wakacje :radocha: