:wysmiewacz: ja mam najgorszy problem z colą :) niestety a to najgorsze cukru tyle, że ho ho ! Dzisiaj kupiłam sobie sucharki pszenne z błonnikiem trochę jogurtu typu grckiego (ma mniej węglowodanów niż naturalne! Aż się przeraziłam ile one mają węglowodanów! ) chrupkie pieczywo graham i żytni chlebek :) Od jutra znów zapierdzielam z ćwiczeniami :) zaczynam wyzwanie od początku :) od 18 już nie jem bo zazwyczaj przed 23 się kładę spać :)
Staram się jeść 5 posiłków dziennie :) już widzę efekty po 2tyg ćwiczeń ale zaczynam je od nowa :p bo teraz 4 dni nie ćwiczyłam. Kupiłąm sobie nawet masło z niską zawartością tłuszczu (55kcal na 10gram :D )
Co do p. Chodakowskiej, cóż dzięki jej ćwiczeniom rozwaliłam sobie kolano i po trzech dniach robienia 40 przysiadów dziennie ledwo mogę chodzić :( bardzo boli ale teraz powiedziałam, że nie odpuszczę i będę ćwiczyć nawet jeśli później mają mi zoperować kolano (przynajmniej będę szczupła!) Ja ćwiczę z Mel B jest świetna, filmiki prowadzi super, bardzo dopinguje i mimo iż sama masz ochote to rzucić w cholerę to ona motywuje, świetne też są ćwiczenia z Tiffany, ja robię przy wyzwaniu jej właśnie teraz ćwiczenia na boczki 10 minut, na ręce i klatkę 12 minut i całego ciała pump jump shake (to takie taneczne bardziej) też 10 minut i do tego te wyzwanie, jeśli chcesz mogę Ci napisać mniej wiecej co trzeba jesc i jak i ćwiczenia na cały miesiąc :) :okok:
ps ja już schudłam 10 kg, ale 4 mi wróciły jak sobie totalnie odpusciłam i to w ciągu roku :)
ps 2 przede wszystkim trzeba odstawić słodkie napoje, słodycze, zupki chińskie i fastfoody ale nie całkiem raz na tydzień można sobie pofolgować, bo przecież organizm potrzebuje glukozy :)
ps 3 owoce najlepiej jeść do godziny nie późniejszej niż 15 :)