gaya a mój odkurzacz Doriska posmakowała w granacie i pomidorku 🙂 dodam, że mój Krzychu ma taką "metę" na pomidorki, że smakują o tej porze roku jak w lecie gruntowe :lol:
Nyneczek Ja daję psu suchą karmę a owoców i warzyw nie. kiedyś zjadł ale nie posmakowało mu to ... Scalenie postów - DaiShi
mgordon Nasza Roxee tez jeszcze nie dostala owocow ale marchew dostaje razem z galareta z lapek kurzych, a nasza labradorka to uwielbia wszystkie owoce i warzywa nawet salate.
kinia12 Daisy spróbowała granata gdy ja jadłam i strasznie jej smakował :mniam: :mniam: nie chciała potem ode mnie odejść i żebrała o jeszcze
lilu71 Timuś kiedyś jadł banany. Potem pluł nimi i nie chciał a teraz znowu chętnie zjada. TAkie to ma ziemnne gusta 🙂
Cherrylka A mój Niko nie chce jeść żadnych owoców i warzyw. Nie mam pojęcia czemu. 🙁 Dawałam mu już wszystko co było w domu i nic :bezradny:
palina22 Tofi lubi jabłuszko,banany ,marchewkę a ostatnio nawet papryka mu smakowała tylko nie wiem czy ją może jeść?
darklife91 Aria uwielbia rzodkiew :szok: razem z palcami łapie 😛 marchewkę też uwielbia i bankanka i jabłko. Ale najchętniej by wciągała winogron :/ no ale nie dostaje z resztą ona każde warzywo i owoc byle nie mięso :[
Marlena sara123 napisałUwielbia :kukurydzę :[ Ale i tak jej nie daję . Nie lubi żadnych owoców i warzyw :suchy: A skąd wiesz, że uwielbia kukurydze, jak jej nie dajesz? :mysli:
Nikool Marlena napisałA skąd wiesz, że uwielbia kukurydze, jak jej nie dajesz? :mysli: Dobre Marlenko, ale się uśmiałam :wysmiewacz: :wysmiewacz: :wysmiewacz:
telimena moje też uwielbiają białą rzodkiew - raz mi objadły razem z naciną z siatki :wysmiewacz: ogólnie lubią wszystko: marchew, jabłko, banan, winogron
darklife91 a moja pani weterynarz powiedziała, że winogron nie można bo do niewydolności nerek prowadzi