monia_k88 Tez słyszałam że winogron i rodzynki mogą być dla psa zabójcze, więc nie daje, choć uwielbia
telimena pisałam, że ,,lubią,, winogron 😛 i chętnie by go jadły ale daję im go bardzo rzadko i tylko troszeczkę, z tego właśnie względu, że jest niezdrowy dla psa
Iwka94 Moja też uwielbia winogron :okok: Daję bardzo rzadko i w małych ilościach 😉 Częściej dostaje jabłko, bananka 😉 Marchewkę lubi ale tylko ugotowaną :okok:
Marlena Ja winogron nie daje wcale, jak mi powiedziano, że nie wolno, to to się tego trzymam, bo nie chce później płakać. Psiaczki mogą obyć się bez winogron. 🙂
Asia_117 Dzisiaj jak wstawiałam jedzenie dla małych do gotowania pomyślałam, że warto dodać jeszcze oprócz marchewki kawałek buraczka - oczywiście na dźwięk krojenia zaraz do kuchni przyleciała cała banda 😉 Dałam małym na spróbowanie kawałeczek surowego buraczka i bardzo im smakowało :okok: :okok: W ugotowanym daniu też im smakuje :okok:
DaiShi Shilai raz mi podkradła małego buraka, gdy większą ilość do słoików na zimę przygotowywałam. Zjadła całego i nic jej nie było 😉 tyle tylko ze pysio cały czerwony :wysmiewacz:
monia_k88 DaiShi napisałShilai raz mi podkradła małego buraka, gdy większą ilość do słoików na zimę przygotowywałam. Zjadła całego i nic jej nie było tyle tylko ze pysio cały czerwony Ale pewnie słodko wyglądała, mała wampirzyca
Mikusia A kalarepę mogą pieski jeść ? Bo Mika podkrada czasami śwince morskiej 😉 :wysmiewacz: wogóle często jej podkrada jabłka , marchewki , sałatę i ogórki :wysmiewacz:
aniulkaSzwecja1 moja madulka uwielbia jabułka , marchewke,banana.truskawke ,jogódke .morele owoce to ona uwielbia
Asia_117 aniulkaSzwecja1 napisałmoja madulka uwielbia jabułka , marchewke,banana.truskawke ,jogódke .morele owoce to ona uwielbia Aniu to podobnie jej jej siostrzyczka 😉 Wstaw nowe zdjęcia malutkiej swojej - zobaczymy, czy nasze dziewczynki są podobne :prosi: :prosi: :prosi:
Iwka94 Molly ostatnio zasmakował arbuz 🙂 Jak go widzi to się cała trzęsie :wysmiewacz: Ona lubi owoce ale muszą być miękkie i słodkie bo inaczej wypluwa :szok:
monia_k88 Toby to pochłania teraz to co można znaleźć na wsi, maliny wisnie czeresnie, porzeczki Poza tym uwielbia sliwki jablka, suszone banany